Morsø

Interfjord køber polsk transportfirma

Glyngøre-virksomhed håber på flere aktiviteter i Polen med opkøb af samarbejdspartner i Krakrow

Sin unge alder til trods har 28-årige Pawel Kubiszyn haft et tæt samarbejde med Interfjord i Glyngøre igennem flere år. Privatfoto

Sin unge alder til trods har 28-årige Pawel Kubiszyn haft et tæt samarbejde med Interfjord i Glyngøre igennem flere år. Privatfoto

GLYNGØRE:Transportvirksomheden Interfjord med hovedsæde i Glyngøre opkøber sin polske partner, transportfirmaet Harris Transport i Krakow.

Kontrakten blev underskrevet torsdag, da den 28-årige Paweł Kubiszyn var på besøg i Glyngøre. Købet indebærer, at Interfjord pr. 1. januar 2016 opretter et nyt selskab i Polen ved navn Interfjord Poland S.A., og Pawel Kubiszyn bliver både partner og direktør i det nye selskab.

Aktiviteterne i Interfjord Poland S.A. bliver i første omgang en fortsættelse af Harris Transports’ ekspertise inden for Special Express Solutions i Europa - hvilket er et voksende fokusområde i Interfjord’s produktportefølje.

Men håbet er også, at det giver Interfjord mulighed for at udvide i Østeuropa.

- Man starter ikke bare lige op i Polen, men vi har haft et godt samarbejde med Pawell Kubiszyn og håber, opkøbet giver os mulighed for at introducere andre af vores aktiviteter Østeuropa. Med tiden er det planen, at kontoret udbygges med blandt andet landevejstransporter i Europa og kurér-, sø- og luftfragt-løsninger world wide, siger direktør Jens Holmgaard Pedersen.

Interfjord Poland kommer fra 1. januar 2016 til at beskæftige 10 medarbejdere og råde over 20 biler i transportersegmentet med en totalvægt under 3500 kilo - som primært skal servicere Interfjord’s Special Express forsendelser på det europæiske transportmarked.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst