Frederikshavn

International blues og Viskinde på Freddys Bar

To store navne på plakaten på Frederikshavns spillested i Havnegade

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

John Nemeth og band varmer op til Frederikshavn Bluesfestival - på Freddy’s torsdag aften klokken 20.00.

FREDERIKSHAVN:Freddy’s Bar i Havnegade har to store navne på plakaten torsdag og fredag.

Torsdag aften præsenterer Freddy sit hidtil største navn, når blueslegenden John Nemeth og hans band indtager den lille, intime scene på Freddy’s Bar, og fredag aften får det populære spillested besøg af en af veteranerne i dansk rock, Peter Viskinde.

Sidstnævnte har netop udgivet albummet ”Grundstof”, der indeholder 20 af Peter Viskindes mest kendte numre plus en enkelt ny sang, ”Det er længe siden nu”, og lur mig, om ikke der på setlisten på Freddy’s er en del af sangene på ”Grundstof”. Som for eksempel ”No Peace Like In Heaven”, ”Hungry Heart”, ”Mr. Tambourine Man”, ”Mød Mig I Mørket”, og hvad de nu hedder, perlerækken af ørehængere, som han har haft fingrene i.

Rundet af 60’erne

61-årige Peter Viskinde er som musiker i Malurt og senere Big Fat Snake inspireret af navne som Bruce Springsteen, Rolling Stones og Bob Dylan, og har et enormt bagkatalog at trække på. Efter det dramatiske brud med Big Fat Snake optræder Viskinde med sit eget band, men fredag aften sadler ”sheriffen fra Lyngby” solo på Freddy’s Bar.

Blues-ikon

John Nemeth Band er på Danmarksturné og kommer direkte fra Copenhagen Blues Festival, og den grammyvindende bluesvirtuos kommer også til Frederikshavn Bluesfestival første weekend i november.

Begge koncerter på Freddy’s starter klokken 20.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst