Skagen

International sangstjerne til Nytårskoncerten på Kappelborg

Louise Fribo er hovednavnet ved nytårskoncerten den 21. januar

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det Jydske Underholdningsorkester og Nordjyske Strygere medvirker også.

SKAGEN: I år var publikum på en musikalsk divarejse. Til Nytårskoncerten, lørdag d. 21. januar 2017 kan publikum glæde sig til en rejse i spektret fra wienerklassisk til highlights fra musicalverdenen.

Koncertens hovednavn er ikke mindre end den danske internationale sangstjerne Louise Fribo, som indtager Kappelborg hele tre gange, når først generalprøven og efterfølgende to nytårskoncerter ruller over scenen.

Dansk sangerinde med internationalt format

Danmarks internationale sangstjerne Louise Fribo er med sine mange optrædener på operascener i bl.a. Hamburg, Berlin og Wien en af de få sangerinder, der kan glæde sig over international succes såvel som en sprudlende karriere i Danmark.

- Louise Fribo står på toppen af sin karriere - hun har den vildeste stemmerkraft og pragt, og synger de allerhøjeste toner funklende klart, lyder det fra kulturhuset, som glæder sig til, at den internationale sangstemme fylder SALEN på Kappelborg.

I 1992 brød Louise Fribo igennem på Østre Gasværk Teater i Les Misérables, og etablerede sig herefter som en af Danmarks førende sangerinder med optrædener på bl.a. Det Kgl. Teater og Gladsaxe Teater.

Hun høstede formidable anmeldelser for sin præstation som Christine i Love Never Dies på Det Ny Teater. Bl.a. skrev anmelderne: "Utroligt hvor stort et register og hvilken kraft hendes spinkle, sarte skikkelse kan rumme. Hun kan synge så tindrende stille, at sangen lister sig ind der, hvor det er allermest ømt og sårbart."

Og senest for hendes one-womanshow, Andrew Lloyd Webbers " Tell me on a Sunday" på Det Ny Teater, hvor en enig presse gav hende 5 og 6 stjernede anmeldelser.

Intens og helt-tæt-på oplevelse venter publikum

Det bliver igen en meget intens og tæt-på oplevelse for de knap 200 tilskuere, der får det store orkester, koret, solisten og den store lyd helt tæt på. I 2017 sikres succesen igen med Det Jydske Underholdningsorkester og Nordjyske strygere under ledelse af dirigent Vagn Egon Jørgensen, og Klitkoret under musikalsk ledelse af Tove Therp. Jens-Chr. Wandt er koncertens konferencier. Indlagt i koncerten er også særlige overraskelser, som ikke skal røbes her, men som med garanti kun vil gøre Nytårskoncerten 2017 til en endnu større oplevelse...

Varieret koncertprogram

Koncertens tema er wienerklassisk krydret med highlights fra musicalens verden, så uden at afsløre for meget, kan det røbes, at der bliver tale om et særligt koncertprogram, lyder det fra den særlige nytårskomité, der foruden kulturhusleder Lars Ilum, består af den lokale ildsjæl Chresten Sloth, Tove Therp, souschef i Musikskolen i Frederikshavn Kommune, operasanger Jens-Christian Wandt samt dirigent Vagn Egon Jørgensen.

Nytårstaffel med fri vinbar

Som de foregående år inviteres byens pensionister indenfor til generalprøven kl. 11 til særpris. Efterfølgende kan Nytårskoncerten opleves kl. 16 og kl. 19.30 - og til aftenkoncerten er der igen mulighed for at runde aftenen af med Nytårstaffel - som også i 2017 indeholder fri vinbar (så længe lager haves), tilført lidt finger-food og hapsere.

1010Vin v. Henrik Tacchau er atter garant for den gode oplevelse. Ekstraordinære vine er undtaget den frie vinbar, og kan tilkøbes.

Til generalprøven kl. 11 arrangeres igen transport for de interesserede beboere på byens plejehjem.

Billetsalget starter i Skagen

Fredag den 25. november kl. 14 starter billetsalget på Skagen Turistbureau, hvor der som vanligt serveres bobler i ventetiden. For at tilgodese kulturhusets mange udenbys brugere, er der til forskel fra de forrige år i år reserveret et begrænset antal billetter til eftermiddags- og aftenkoncerten. Disse billetter sælges online fra lørdag d. 26. november kl. 10.

Yderligere information om Nytårskoncert, billetbestilling mv. findes på www.kappelborgskagen.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.