Hjallerup

Introdag for mountainbikere

Flere skal ud i terrænet på en mountainbike

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ole Bæk Pedersen lånte en af de to democykler for at prøve, om kørsel på mountainbike var noget for ham. Foto: Ole Torp

HJALLERUP:Hvis man drejer fra Hjallerupvej og ned mod Hjallerup Rensningsanlæg, passerer man Byskoven, og her er der på begge sider af vejen lavet spor til mountainbikes. Det er Team Hjallerups MTB-afdeling, som for et par år siden fik lavet dem, og med forårets komme var der i søndags introdag for såvel rutinerede som begyndere på MTB.

Der var et pænt fremmøde og en god spredning i alder blandt de fremmødte, og klubben havde fået stillet to democykler stillet til rådighed af Vestbyens Cykelhandel. De blev straks optaget af to af Hjallerups ikke helt unge borgere.

- Vi satser på at få lavet nogle hold af begyndere, som hver onsdag 17-18 fra den kommende uge og frem til sommerferien kunne få træning i at køre på MTB. Vi har haft to instruktører på kursus, hvor der bl.a. blev lagt stor vægt på sikkerheden. Vores to spor er i øvrigt så sikre, som de kan blive, fortalte Per Rasmussen.

Så kunne formand Johnny Pedersen sende de fremmødte deltagere ud på ruten med oplysningen om, at der bagefter er en lille konkurrence om at gennemkøre ruten på hurtigste tid samt en opfordring til at melde sig til begynderholdene om onsdagen:

- Vi gør dette for at få flere ud at køre på mountainbike. God tur!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.