Investorer vil genrejse Brøndby

Tidligere formand klar med 150 millioner kroner

Brøndby kan reddes økonomisk af en gruppe investorer. Foto: Scanpix

Brøndby kan reddes økonomisk af en gruppe investorer. Foto: Scanpix

BRØNDBY:En investorgruppe står klar til at smide 150 millioner kroner i Superligaklubben Brøndby i et forsøg på at genrejse den skrantende storklub. Det skriver BT i dag.

Pengene vil falde på et tørt sted i Brøndby, der står med en verserende feriepnegesag, der kan koste op imod 25 millioner kroner, ligesom man nok også må se langt efter de 41 millioner kroner man mener at have til gode ved klubbens tidligere sponsor KASI.
Kravet fra investorgruppen er dog, at aktiestrukturen i klubben omdannes, A og B-aktier får lige stor stemmeret, og alle nuværende aktionærer får så mulighed for at købe aktierne. Investorgruppen garanterer dog, at beløbet bliver mindst 150 millioner kroner.
I spidsen for investorerne står den tidligere formand Frank Buch Andersen.
- Min tanke er, at man sammenlægger aktieklasserne, så alle aktier tæller lige meget. Derefter giver man alle nuværende ca 23.000 aktionærer retten til at købe disse aktier. Tegnes alle aktier ikke, har jeg samlet en gruppe aktionærer, der forventeligt vil garantere 150 millioner kroner, siger den tidligere formand til avisen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.