Ironisk Christian Eriksen har fået selvtilliden tilbage

Eriksen har scoret tre gange i de seneste to kampe, og overskuddet kom til udtryk efter lørdagens sejr.

FBL-ENG-PR-TOTTENHAM-SWANSEA Foto: Scanpix/Ben Stansall

FBL-ENG-PR-TOTTENHAM-SWANSEA Foto: Scanpix/Ben Stansall

Landsholdsspilleren Christian Eriksen måtte noget uvant vente 13 runder med at score sit første sæsonmål i Premier League i sidste weekend.

Lørdag fulgte han op med yderligere to scoringer, og Eriksen synes tilbage i stort spillehumør.

De to mål faldt i 5-0-massakren mod Swansea.

Eriksen første mål var et hovedstød tæt under mål. Målmanden var væk fra stregen, og Eriksen skulle blot koncentrere sig om at komme først på bolden for at kunne gøre det til 4-0.

En meget simpel scoring, som en selvtillidsfuld og ironisk Christian Eriksen gerne vil tale lidt op.

- Det var klart i top-3 over de bedste mål, jeg har scoret for Tottenham. Jeg synes, det var et smart hop. Jeg lukkede øjnene, og den gik heldigvis ind.

- Det var et meget kontrolleret hovedstød. Jeg vendte siden til for at undgå at blive sparket i hovedet, siger Christian Eriksen i et tv-interview på Tottenhams hjemmeside.

Hans andet mål kom i overtiden, da han gjorde det til 5-0 med sit ellers lidt koldere venstre ben.

- Jeg er glad. Vi havde behov for at komme tilbage på sporet (efter nederlag til Chelsea i sidste uge, red.), og det klarede vi på en god måde.

- Vi var tilbage på vores bedste, og det kunne være blevet til mere end 5-0. Nogle gange skulle vi have valgt en bedre mulighed, og det gælder også mig selv. Men vi blev ved, og vi skabte rigtig mange chancer, siger Eriksen.

Tottenham har haft et formdyk og er nu syv point efter Chelsea i toppen af tabellen. Den danske landsholdsspiller regner med, at Tottenham nu igen kan præstere som et tophold.

- Der har hele tiden været en fornemmelse af, at vi kan ramme en stime. Det er klart, at man får endnu mere selvtillid nu efter en sejr. Så tror man endnu mere på, at de små ting kan lykkes, siger danskeren.

Klubbens næste opgave er onsdag i Champions League mod CSKA Moskva.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.