Irriteret Hodgson: England er besat af Wayne Rooney

I England handler alt om Wayne Rooney før VM, og det er landstræner Roy Hodgson træt af.

Rooney, Rooney og lidt mere Rooney. I England er der alt for meget fokus på Wayne Rooney mindre end to uger før VM-starten i Brasilien

Det mener i hvert fald Englands landstræner, Roy Hodgson, som har svært ved at forstå, hvorfor hans landsmænd taler så meget om Manchester United-stjernen og så lidt om resten af den engelske VM-trup.

- Det er lidt trist, at landet er så Wayne Rooney-besat. Han er et meget vigtigt medlem af truppen, som prøver sit bedste hele tiden. Hverken mere eller mindre, siger Roy Hodgson ifølge The Guardian.

- Vi deler ikke denne besættelse af Wayne, og vi mener, at folk som Danny Welbeck, Daniel Sturridge, Raheem Sterling, Ross Barkley og Adam Lallana også kan gøre det godt og lave mål. Det er derfor, man har et hold.

Siden sit store landsholdsgennembrud ved EM i 2004 har Rooney regelmæssigt skullet bære de engelske tilhængeres håb om endelig at lave et stort resultat ved en slutrunde.

Men England har som oftest skuffet, og efter Rooneys blege indsats i englændernes 3-0-sejr over Peru fredag aften, er stjernespilleren på ny kommet i fokus.

Nu mener dele af den engelske presse, at Rooney har fået for lang snor på landsholdet. Men Hodgson er træt af at skulle forsvare sin udtagelse af den formsvage angriber.

- Wayne og Steven Gerrard har aldrig bedt om at blive ophøjet til den position, de har nu, de har den, fordi de er dygtige spillere. Og de fortjener den rolle.

- Jeg beder ikke spillerne om at imponere mig hele tiden for at retfærdiggøre min tro på dem. Hvis de spiller for England, som de gør for Manchester United og Liverpool, så vil jeg være glad, siger Roy Hodgson.

England åbner VM med kampen mod Uruguay 14. juni.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.