Isen lokker i varmen

151 heldige har fået plads på FIK Hockey Camp 2016

Jens Ole Pedersen
Henrik Christiansen er som camp manager klar til en uge med masser af ishockeytræning for 151 unge drenge og piger.Arkivfoto: Peter Broen
Frederikshavn 20. juli 2016 11:55

FREDERIKSHAVN: Interessen for at træne ishockey midt i sommervarmen er enorm, og allerede i uge 12 måtte Frederikshavn Ishockey Klub melde om alt optaget til FIK Hockey Camp 2016.

- Og det er tredje år på stribe, at vores camp er fuldtegnet, fortæller Henrik Christiansen, tidligere ligaspiller og træner i White Hawks.

Han er såkaldt Camp Manager og har så at sige en finger med i det hele i skøjtehallen, hvor der fra søndag aften er træning for campens målmænd.

- Derpå kører det løs med træning for samtlige 151 deltagere fra mandag til lørdag i uge 30, og udover de mange træningspas for de deltagende drenge og piger, er der i år også indlagt en tur til klatrevæggen ved FFK Centret, ligesom de skal til boksetræning hos Preben Arvidsson i BK Pugilist.

Opdelt på fem årgange

De 151 deltagere er opdelt på fem årgange, og det er U9, U10, U 11/12, U 13/14 og U 15/16.

Trænerne er den tjekkiske kapacitet Thomas Peric samt fire fra Sverige og to fra Danmark, og de får spillere fra både danske, norske, svenske og tyske klubber at træne.

Forældre på ferie

- Rigtig mange af de unge deltagere på campen har deres forældre med til Frederikshavn, og derfor sørger alle selv for overnatning.

- Forældrene bruger gerne en uges ferie på at tage med børnene til hockey camp, fortæller Henrik Christiansen.

Som noget nyt er der i år et telt lige udenfor skøjtehallen, hvor der kan købes mand og drikke, og camp manageren forventer igen i år et overskud på uge 30, der går direkte til FIK.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...