Frederikshavn

Isen lokker i varmen

151 heldige har fået plads på FIK Hockey Camp 2016

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Uge 30 byder som vanligt på FIK Hockey Camp i skøjtehallen i Frederikshavn.Arkivfoto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Interessen for at træne ishockey midt i sommervarmen er enorm, og allerede i uge 12 måtte Frederikshavn Ishockey Klub melde om alt optaget til FIK Hockey Camp 2016.

- Og det er tredje år på stribe, at vores camp er fuldtegnet, fortæller Henrik Christiansen, tidligere ligaspiller og træner i White Hawks.

Han er såkaldt Camp Manager og har så at sige en finger med i det hele i skøjtehallen, hvor der fra søndag aften er træning for campens målmænd.

- Derpå kører det løs med træning for samtlige 151 deltagere fra mandag til lørdag i uge 30, og udover de mange træningspas for de deltagende drenge og piger, er der i år også indlagt en tur til klatrevæggen ved FFK Centret, ligesom de skal til boksetræning hos Preben Arvidsson i BK Pugilist.

Opdelt på fem årgange

De 151 deltagere er opdelt på fem årgange, og det er U9, U10, U 11/12, U 13/14 og U 15/16.

Trænerne er den tjekkiske kapacitet Thomas Peric samt fire fra Sverige og to fra Danmark, og de får spillere fra både danske, norske, svenske og tyske klubber at træne.

Forældre på ferie

- Rigtig mange af de unge deltagere på campen har deres forældre med til Frederikshavn, og derfor sørger alle selv for overnatning.

- Forældrene bruger gerne en uges ferie på at tage med børnene til hockey camp, fortæller Henrik Christiansen.

Som noget nyt er der i år et telt lige udenfor skøjtehallen, hvor der kan købes mand og drikke, og camp manageren forventer igen i år et overskud på uge 30, der går direkte til FIK.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.