Ishockeyskole med prominente trænere

Den tidligere landsholdsspiller Jens Nielsen er blandt trænerne til FIK’s ishockeyskole i uge 30

Jens Nielsen, tidligere landsholdsspiller og dynamo i AaB Ishockey, er blandt trænerne i FIK’s ishockeyskole.Foto: Torben Hansen <i>Pressefotograf Torben Hansen</i>

Jens Nielsen, tidligere landsholdsspiller og dynamo i AaB Ishockey, er blandt trænerne i FIK’s ishockeyskole.Foto: Torben Hansen Pressefotograf Torben Hansen

FREDERIKSHAVN:Den tidligere landsholdsspiller i ishockey, Jens Nielsen, der i den danske liga sluttede for et par år siden i AaB Ishockey, er igen blandt trænerne, når Frederikshavn Ishockey Klub for syvende gang afvikler sommerhockeyskole.

Søndag 22. juli og en uge frem vil omkring 100 ishockeyglade drenge og piger i alderen fra U 9 til elite, hvilket er fra ni til over 16, være i aktion i skøjtehallen i Frederikshavn til Reebok Hockey Camp.
- I øjeblikket har vi knap 100 tilmeldte og håber på at runde de 100, siger FIK’s formand Lars Leer.

Powerskating med Piroutek

Første dag er der powerskating med den tidligere White Hawks-profil, tjekkiske Radim Piroutek, som også vil være med under hele ugens træning.

- Hver dag er der et program fra klokken 7.00-20.00, og udover træningen i hallen skal de ældste også boksetræne i BK Pugilists lokaler, fortæller Lars Leer.
Udover Jens Nielsen, der nu er bosiddende i Sverige, kommer der også en svensk træner yderligere samt en svensk målmandstræner og en træner fra Hvidovre.
Desuden kommer den tjekkiske universitetsuddannede børneishockeytræner, Tomas Peric. Han skal igen i år træne de yngste årgange.
FIK stiller selv med en stribe assistenttrænere, og der vil også være nogle af de unge talenter fra White Hawks.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.