Iskaptajn efter flad afslutning: Vi fandt ikke energien

De danske spillere havde svært ved at komme op i gear mod Slovenien, erkender kaptajn Morten Green.

Nedrykningsspørgsmålet var afklaret på forhånd, og derfor var det svært for ishockeylandsholdet at komme op på niveauet fra tidligere ved VM i den sidste kamp mod Slovenien, der blev tabt med 0-1 mandag aften.

Danmarks kaptajn, Morten Green, erkender, at en kamp om lidt diffuse ranglistepoint ikke tænder den samme gnist, som hvis det havde været knald-eller-fald om nedrykning.

- Til sådan en kamp skal man hente motivationen inde i sig selv. Den kommer ikke helt så let. Specielt når vi har været under pres i så lang tid: Den sidste måned har vi jo ikke hørt på andet, end at vi skulle rykke ned, siger Morten Green.

- Det er lidt fladt nu. Det er ærgerligt, at vi ikke kunne sætte det punktum, som vi gerne ville efter en gennemgående rigtig god turnering. Offensivt havde vi ikke energien, der skulle til og kom ikke ind, hvor det gjorde ondt, siger kaptajnen.

Landstræner Jan Karlsson fortalte efter kampen, at han havde været rasende i kabinen efter første periode, hvor Danmark slet ikke kom i gang.

Det blev bedre i de to sidste, men det var altså ikke nok til at tage den anden sejr i træk.

- Jeg vil altid vinde. Efter første periode var jeg skuffet, for jeg mener, at arbejdsindsatsen hos mange af spillerne var for dårlig.

- I anden og tredje periode var jeg tilfreds med arbejdet, men der var ikke rigtig bid i os, og vi kom ikke til så mange målchancer, siger Jan Karlsson.

Med nederlaget er Danmark sikker på at slutte som nummer næstsidst i gruppe B med fire point.

- Havde vi fået en god afslutning i dag, havde det været prikken over i'et. Så havde vores VM næsten været til UG. Nu må vi kalde det godkendt, mener Morten Green.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.