Iskolde aftaler

Frederikshavn White Hawks forlænger med to, Aalborg Pirates får papir på målmand

Nikolaj Nedermark fortsætter hos White Hawks. Foto: Kurt Bering

Nikolaj Nedermark fortsætter hos White Hawks. Foto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn White Hawks har forlænget aftalerne med to af klubbens spillere. Det er den talentfulde målmand Lasse Schiermer Jensen og rutinerede Nikolaj Nedermark som fortsætter hos høgene i den kommende sæson

- Med Lasse på kontrakt har vi sikret os et stærkt målmandsteam for næste sæson. Han er således klar til at tage kampen op imod Rob Nolan. Med Nikolaj i truppen også har vi sikret os en rutineret spiller med mere end 300 kampe i AL-Bankligaen. Nikolaj havde overvejet et karrierestop, men heldigvis kan vi gøre brug af hans store fysik og rutine for den kommende sæson også, lyder det fra klubben.
Med de forlængelser er truppen nu komplet hos White Hawks

Nørbak bliver Pirat

Aalborg Pirates har også nyt på spillerfronten. Det er som ventet målmanden Nikolaj Nørbak, der har skrevet under med klubben. Kontrakten er på to år, og Nørbak skal i den kommende sæson kæmpe om pladsen med svenske Magnus Åkerlund.
- Lige meget hvad der sker, så er vi godt garderet på posten, og nu må tiden så vise, hvem der bliver førstemålmand siger Pirates’ direktør Frederik Åkesson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.