Islam-kritiker stiller op i Jammerbugt

Formanden for Stop Islamiseringen af Danmark vil vælges ind i kommunalbestyrelse

SIAD-formand Anders Gravers - her fra en demonstration i Aalborg i 2008 - vil vælges ind i Jammerbugt Kommunalbestyrelse. Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

SIAD-formand Anders Gravers - her fra en demonstration i Aalborg i 2008 - vil vælges ind i Jammerbugt Kommunalbestyrelse. Arkivfoto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

JAMMERBUGT:Foreningen Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) stiller op til kommunalvalget i Jammerbugt til november.

Det oplyser formand Anders Gravers, Fjerritslev, til NORDJYSKE. Indtil videre er han eneste kandidat på listen.

NORDJYSKE har tidligere fortalt, at SIAD har ønsket at blive repræsenteret i Aalborgs byråd. Det er dog endnu ikke lykkedes at finde nogen, der ville stille op.

- Vi vil gerne stille op i Aalborg. Men jeg bor der ikke længere, og det har ikke været nemt at finde andre, der ville. Folk er bange for at miste deres arbejde, blive udsat for mobning eller ligefrem mordforsøg, som jeg har været udsat for. Så det er ikke lykkedes at finde en i Aalborg, der var modig nok, siger Anders Gravers.

Han stiller også op ved regionsrådsvalget.

Tilbage i 2005 forsøgte SIAD også at komme i Aalborgs byråd og fik 1172 stemmer.

Færre flygtninge

Ved offentliggørelsen af sit kandidatur i Jammerbugten har han kaldt det betænkeligt, at der ser ud til at være ”gået industri i at hente flygtninge til kommunen”, og at han vil arbejde for at reducere denne industri og gerne stoppe den.

Til NORDJYSKE siger han, at han hører lokale sige, hvor trætte de er af flygtninge-situationen og især i Brovst.

- Nogle mener, at kommunen spinder guld på at drive flygtningecenter. Vi mener, at det er en udgift, og det vil vi klarlægge, når vi kommer ind.

Anders Gravers siger, at SIAD vil stille spørgsmålstegn ved hele integrationsområdet og brug af penge på området, herunder tolkebistand.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.