ISS vinder pris for socialt ansvar

CSR People Prize blev på vegne af VFSA overrakt af H.K.H. Prins Joachim. Foto: Ard Jongsma

CSR People Prize blev på vegne af VFSA overrakt af H.K.H. Prins Joachim. Foto: Ard Jongsma

ISS, som Hjørring Kommune samarbejder med, har modtaget CSR People Prize for deres "årelange indsats og nyskabende tilgang til, hvordan virksomheder kan tage socialt ansvar."

ISS har netop vundet CSR People Prize under konferencen Danske Pionerer for Bæredygtighed, holdt af VFSA (Virksomheder for Socialt Ansvar) i samarbejde med Dansk Industri.

Juryen bag prisen fremhæver ISS’ arbejde med integration og inklusion af udsatte grupper på arbejdsmarkedet. Indsatsen er forankret i hele virksomheden og drives fra ISS CSR og Jobudvikling, der samarbejder med flere end 30 kommunale jobcentre om at hjælpe udsatte ledige i beskæftigelse.

- Vi er meget stolte over at have fået CSR People Prize som en anerkendelse af vores målrettede arbejde med mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Det er en indsats, som blandt andet bunder i et konstruktivt samarbejde med flere danske kommuner - herunder Hjørring Kommune, siger chef for CSR & Jobudvikling hos ISS, Ayhan Can.

Målrettede forløb

ISS arbejder blandt andet med målrettede forløb for psykisk sårbare unge, som sætter de unge i stand til lettere at komme i gang med en uddannelse eller i job. Et andet og meget aktuelt område er kombinerede sprog- og praktikforløb for flygtninge, hvor virksomheden det seneste år har hjulpet 250 flygtninge i gang.

Fælles for indsatserne er, at ISS, i samarbejde med de kommunale jobcentre landet over, hjælper en mangfoldig gruppe mennesker tættere på at komme i job eller uddannelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.