Isvand i hovedet i en god sags tjeneste

Ranum Efterskoles elever fik isvand i hovedet

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

RANUM:- Vi sætter gang i en bølge og skaber et bidrag i den gode sags tjeneste.

Det var filosofien, da Ranum Efterskoles elever fredag eftermiddag bidrog til den meget populære indsamlingsevent for ALS-sygdommen, der i øjeblikket er et stort hit på de sociale medier.

Elever og lærere hældte spandevis af iskoldt vand over hovedet til fordel for indsamlingen, der går under navnet isspand-udfordringen.

Isspand-udfordringen er en aktivitet, der indebærer en spand isvand i hovedet for at fremme kendskabet til sygdommen amyotrofisk lateral sklerose (ALS) og tilskynde til donationer til forskning.

Isspand-udfordringen kom på de sociale medier i sommer og er blevet et kæmpe hit. Deltagerne over hele verden bliver filmet, mens spandevis af isvand hældes over deres hoveder og derefter udfordrer de andre til at gøre det samme.

Carsten Ardal Hansen, der er lærer på skolen, var blevet udfordret af sin bror og hans efterskole.

Carstens Ardals Hansens søstre er begge ramt af sklerose, og han havde fået hele efterskolen til at støtte op omkring indsamling.

Eventen blev optaget på video og lagt ud på Facebook, hvor alle elever på Ranum Efterskole College nu udfordrer deres venner og skolekammerater.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.