EMNER

Italiens træner langer ud efter Balotelli

Angriberen placerer sig ikke rigtigt

Mario Balotelli får hård kritik af træner Prandelli. Foto: Scanpix

Mario Balotelli får hård kritik af træner Prandelli. Foto: Scanpix

KRAKOW:Den italienske angrebsstjerne Mario Balotelli har med sin specielle opførsel fået en del mennesker på nakken i den forgangne sæson. Og nu melder Italiens landstræner Césare Prandelli sig i koret af Balotellis kritikere.

Efter Italiens 1-1-kamp mod Kroatien langer Prandelli ud efter Manchester City-spilleren, som han mener stadig skal lære at stille sig i holdets tjeneste.
- Jeg skreg mig selv hæs i de første 15 minutter, men det lykkedes mig ikke at få ham til at placere sig korrekt, siger Prandelli ifølge AFP.
- Han gik bolden i møde, men han holdt ikke fast i den. Når man kommer ned for at modtage bolden, skal man også holde den. Ellers må man løbe i dybden, forklarer landstræneren.
Balotelli har i sin klub Manchester City vakt opsigt og har fået lange karantæner for udisciplineret opførsel på banen.
Landstræner Prandelli holder fast i den talentfulde forward, men han kræver forbedringer.
- Hvis vi godt kan lide fyren, så er vi nødt til at fortælle ham sandheden, og det er det, jeg gør.
- Hvis han vil være en af de helt store, skal han lære at tackle de problemer, der opstår. Jeg opgiver ham ikke. Jeg satte ham på holdet fra start mod Kroatien, selv om hele pressekorpset krævede ham på bænken, lyder det fra Césare Prandelli.
Med Mario Balotelli i startopstillingen har Italien spillet 1-1 mod både Spanien og Kroatien. Nu er holdet tvunget til sejr over Irland på mandag, hvis det skal blive til italiensk avancement i turneringen.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.