Italiensk europamester slår dansk boksepensionist

To måneder efter sit karrierestop tabte 27-årige Kasper Bruun opgør om EM-titlen mod Michele Di Rocco.

Bokseren Kasper Bruun blev lørdag aften besejret på knockout af den regerende europamester Michele Di Rocco i en kamp om EM-titlen i letweltervægt.

Den italienske storfavorit forsvarede sit bælte på hjemmebane i Milano, da kamplederen stoppede duellen i niende omgang.

Den 27-årige danske udfordrer indstillede for bare to måneder siden boksekarrieren, men i januar fik han ganske uventet et tilbud om møde Di Rocco.

Bruun fandt boksehandskerne frem og gik i gang med at træne hen imod sin største kamp nogensinde. Det skulle også vise sig at blive en af de hårdeste.

Den fem år ældre Di Rocco var kampen igennem aggressiv, og i fjerde omgang måtte Kasper Bruun til tælling efter et hårdt slag til leveren.

Danskeren fik reddet sig igennem de sidste 30 sekunder af fjerde omgang, men straks fra begyndelsen af femte fik Bruun nye problemer, da han fik en flænge over sit højre øje. Det samme fik Di Rocco - bare over sit venstre øje.

Selv om Kasper Bruun havde fordel af lidt større rækkevidde end Di Rocco, så var det italieneren, der fik langt flest slag ind.

Igen i slutningen af ottende omgang var den danske udfordrer i problemer, og i niende måtte han til tælling efter endnu et dybt slag. Kamplederen valgte at stoppe kampen.

Kasper Bruun, der i april sidste år tabte til Anthony Yigit, har nu tabt to ud af sine 22 kampe i karrieren.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.