Gymnasiale uddannelser

Iværksætteri og musik på gymnasiet

Erhverv Hjørrings Iværksætterpris uddelt ved fælles arrangement på Hjørring Gymnasium og HF Kursus

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hjørring Gymnasiums Big Band underholdt gæster og kammerater ved arrangementet med Erhverv Hjørring. Foto: Bente Poder

HJØRRING:Erhverv Hjørrings Iværksætterpris 2012 blev tirsdag uddelt ved en festlig sammenkomst på Hjørring Gymnasium og Hf Kursus.

Prisen blev overrakt Poul Dørup Olesen, som er den ene stifter af virksomheden Cre8Tek Denmark, som har kontor i Hjørring.
Poul Dørup Olesen er ligesom som sin kinesiske kompagnon, Yilin Pei, ingeniør af uddannelse. De etablerede i begyndelsen af 2011 virksomheden, som dels hjælper kunder med at designe et produkt, dels finder den rigtige producent i Kina.
I dag har virksomheden to medarbejdere i Hjørring, 11 i Kina samt en samarbejdspartner Tyskland.
Arrangementet er det første i et tættere samarbejde mellem Erhverv Hjørring og gymnasiet. Eleverne i afgangsklasserne hørte også et foredrag af professor Anders Drejer med titlen ”Fremtidens vindere” - et foredrag, der blandt andet handlede om iværksætteri.
Eleverne havde i løbet af tirsdagen haft besøg i klasserne af direktør Bo Geertsen, Jes Bastholm og Kristina Egeberg fra Hjørring ErhvervsCenter, og de fortalte også om iværksætteri. Eleverne skulle svare på en række spørgsmål. To klasser fik lige mange point og efter en lodtrækning vandt 3. L en aften i Hjørring Bowlingcenter.
Skolens Big Band underholdt ved arrangementet, der blev holdt i boldspilshallen, da festsalen er under ombygning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.