Ivarsson: Har ikke spillet vores bedste endnu

Cheftræneren for Frederikshavn White Hawks har en god fornemmelse før semifinaleserien mod Herning

White Hawks' svenske træner glæder sig over at have en skadesfri trup, netop som slutspillet skærper til. Foto: Martin Damgård

White Hawks' svenske træner glæder sig over at have en skadesfri trup, netop som slutspillet skærper til. Foto: Martin Damgård

FREDERIKSHAVN:Selv om Herning i grundspillet sluttede 15 point bedre end Frederikshavn White Hawks, så har høgene stor tro på samlet sejr, når de tirsdag aften drager til det midtjyske for at spille første kamp i semifinaleserien.

- Jeg har en god fornemmelse, for jeg tror stadig ikke, at vi har spillet vores bedste ishockey endnu i denne sæson, lyder det optimistisk fra cheftræner Lars Ivarsson.

Frederikshavn White Hawks vandt tre ud af fem indbyrdes møder med Herning i grundspillet - og to af dem var netop i Herning.

- Dengang var vi ramt af en del skader og sygdom. Nu er alle mand klar, og vi kan træne på højeste niveau. Det er jo et fantastisk udgangspunkt at have før en semifinaleserie, uddyber Lars Ivarsson.

Svenskeren er dog indstillet på, at der kan vente syv opslidende kampe forude.

- Jeg tror, at det bliver en meget tæt serie, og vi kommer sikkert til at se en del overtidsperioder. Det hold, der kan minimere sine egne fejl kommer til at vinde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.