J. Lo har ondt af Cruise og Holmes

Jennifer Lopez ved, hvad Katie Holmes og Tom Cruise går i gennem, og hun har oprigtigt ondt af dem.

J. Lo har ondt af Cruise og Holmes

Sidste år gik hun selv igennem en meget offentlig skilsmisse fra sangeren Marc Anthony, som hun har tvillingerne Max og Emme med. Og derfor kan Jennifer Lopez i den grad sætte sig ind i, hvad det er, Tom Cruise og Katie Holmes går igennem lige nu.

- Jeg hørte nyheden om det, mens jeg var i Sydamerika, og jeg blev meget overrasket, siger sangerinden, der ellers er gode venner med parret.

- Det gør mig virkelig ondt på deres vegne. De er begge utroligt dejlige mennesker, og ligesom for Marc og jeg, så er det bare ikke det, man ønsker skal ske. Man kæmper og man prøver indtil man finder ud af, at man bare ikke kan mere, siger hun til Entertainment Tonight.

Hendes egne erfaringer siger hende, at det ikke kun er parret selv, der får det svært i deres beslutning. Ud over datteren Suri, som Katie Holmes er mor til, har Tom Cruise nemlig et par børn fra sit tidligere ægteskab med Nicole Kidman, og det bliver også hårdt for dem.

- Jeg håber, at de finder fred i deres beslutning. Og jeg ønsker det samme for Suri og for de andre børn, for man bliver en familie, siger sangerinden.

- Og når det går i opløsning, så findes der ingen vindere. Alle har fået knust deres hjerte på den ene eller anden måde. Jeg håber bare, de får ro, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.