Jönsson: Det begynder at lysne

AaB’s svensker føler sig sikker på, at han snart vil ramme topformen igen

Gilli Sørensen leverede et flot oplæg, og Rasmus Jönsson svigtede ikke, da AaB slog FC Midtjylland i Reserveligaen. Foto: Henrik Bo

Gilli Sørensen leverede et flot oplæg, og Rasmus Jönsson svigtede ikke, da AaB slog FC Midtjylland i Reserveligaen. Foto: Henrik Bo

AALBORG:Det er blevet til spilletid i 13 af AaB’s 14 superligakampe i foråret, men topformen og målene lader stadig vente på sig for AaB’s Rasmus Jönsson.

- Jeg troede, det ville gå hurtigere med at ramme de 100 procent igen, men der har jeg ikke været endnu. Det har været lidt frustrerende, men jeg må bare erkende, at det tager rigtig lang tid at komme tilbage, når man har siddet ude i 10 måneder.

Det lysner dog, mener svenskeren.

- I de seneste uger synes jeg, at det er gået markant fremad. Kroppen reagerer positivt på den øgede belastning, og jeg havde ingen problemer med at spille 90 minutter i den her reservekamp. Så jeg føler mig sikker på, at jeg nok skal ramme mit topniveau snart igen, siger svenskeren.

Han er cyklet ind og ud af AaB’s startopstilling i foråret, men han understreger, at det ikke er efter eget ønske.

- Det er Kent Nielsens valg. Hvis jeg selv bestemte, så spillede jeg 90 minutter i alle kampe. Det føler jeg mig klar til, slutter Jönsson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.