Ja til byggeri i Stenum

Byggeri får dispensation for syvende gang

Esben Heine
Mikael klitgaard. Arkivfoto
Byggeri 7. februar 2013 18:13

BRØNDERSLEV: Selv om det er syvende gang, der gives dispensation til byggeri i området ved Stenum Hallen og Tolstrup-Stenum Friskole, mener politikerne i miljø- og teknikudvalget, at der skal tillades byggeri af et nyt forsamlingshus.

Dermed går politikerne imod embedsmændene i kommunen, der mener, at det nu er tid for at udarbejde en ny lokalplan, eftersom der seks gange tidligere er givet dispensation til byggeri.

Aktuelt er der planer om at opføre en 500 kvadratmeter stor tilbygning til sydsiden Stenum Hallen, som skal rumme samlingshus/multihus. Der bygges nyt til erstatning for Stenum Forsamlingshus, der skal sælges. Det er utidssvarende.

- Det haster med at komme i gang, og vi kan ikke forsinke den proces med en ny lokalplanprocedure, siger formand for miljø- og teknikudvalget, Mikael Klitgaard (V).

- Og vores forvaltning er også overbebyrdet med opgaver. Hvorfor bruge tid på at udarbejde en ny lokalplan.

- Det er mit klare indtryk, at der ikke er nogen, der har noget imod byggeriet ved Stenum Hallen, siger Mikael Klitgaard. Faktisk er det et stort ønske at få et lokale til erstatning for forsamlingshuset.

- Når der er grøde i en by som Stenum, skal vi heller ikke som kommune ligge hindringer i vejen.

Den seneste dispensation er fra august 2011, hvor der blev dispenseret fra lokalplanen for at udvide børnehaven. Ellers er der givet fem dispensationer til byggeri i 2001, 2002, 2006, 2009 og 2010.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...