Ja til kunststofbaner

Udvalg vil støtte to kunststofbaner - men beløbet er ikke afgjort

Hirtshals Boldklub har en kunststofbane - og det er nu også på vej til foreningerne i Brønderslev og hjallerup.Arkivfoto: Bent Bach <i>Bent Bach</i>

Hirtshals Boldklub har en kunststofbane - og det er nu også på vej til foreningerne i Brønderslev og hjallerup.Arkivfoto: Bent Bach Bent Bach

BRØNDERSLEV-HJALLERUP:Fritids- og kulturudvalget har sagt ja til at give økonomisk støtte til de kunststofbaner, som idrætsforeningerne i Brønderslev og Hjallerup ønsker at etablere.

- Det er et par gode projekter, og det er vores holdning, at der er behov for en bane begge steder i vores kommune, og det vil vi støtte, siger udvalgsformand Eskild Sloth Andersen (S).
Spørgsmålet om, hvor mange penge, man vil give til banerne, er uafklaret.
Der er flere ubekendte i spil, og den del af sagen skal politikerne derfor drøfte senere.

Beløb skal afklares

- Den skal med i behandlingen af budgettet, for vi har kun omkring 600.000 kroner tilbage af vores anlægskroner, så vi kan ikke bevilge dem i 2012 med de beløb, der er søgt. Men vi har sagt, at vi er indstillet på at støtte dem, og så skal vi se, hvordan budget 2013 kommer til at hænge sammen, og ud fra det vil vi finde ud af, hvor meget vi kan støtte de to baner med, siger Eskild Sloth Andersen.

Brønderslev IF har søgt om 468.000 kroner i tilskud fra kommunen, mens Hjallerup IF har søgt om 350.000 kroner.
Kunststofbanen i Brønderslev vil koste 3,5 mio., mens den i Hjallerup vil koste 2,67 mio.
- Banen i Brønderslev er DBU-støttet, og der er nogle krav til hegn og lys, derfor fremstår den som lidt dyrere end Hjallerup. I Hjallerup har man fået penge fra Mærsk Fonden og behøver ikke lave hegn i første omgang, og der er lys i forvejen, oplyser Eskild Sloth Andersen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk