Jacobs: Lille er klasser over Club Brugge

FCK møder nu en modstander, der er væsentligt bedre end Club Brugge, mener træner Ariël Jacobs

Ariel Jacobs før kampen mod Lille. Foto: Scanpix

Ariel Jacobs før kampen mod Lille. Foto: Scanpix

KØBENHAVN:Det bliver en svær opgave for FC Københavns belgiske træner, Ariël Jacobs, at føre de danske vicemestre til sejr tirsdag i den første af to playoff-kampe til Champions League mod franske Lille.

I hvert fald mener Jacobs selv, at tirsdagens franske udfordring er væsentlig sværere end opgørene mod belgiske Club Brugge.
- At sammenligne Brugge med Lille er som at sammenligne Europa League med Champions League. Lille hører til i øverste klasse. Deres kvalitet er bestemt til Champions League, fortæller FCK-træneren.
Jacobs har to gange tidligere forgæves forsøgt at kvalificere Anderlecht til Champions League. Første gang røg holdet ud i tredje kvalifikationsrunde. Og anden gang blev playoff-kampene endestationen.
Men træneren afviser, at der står personlig revanche på spil for ham.
- Nej, for en træner er det ikke vigtig at kunne skrive ting på CV'et. Måske på sigt, hvor man kan fortælle børnebørnene om det. Men ellers ikke.
- Jeg forsøger bare at gøre det job, klubben har ansat mig til, fortæller Jacobs, der har stor respekt for københavnernes europæiske meritter.
- Jeg er dog imponeret over FC København. At kvalificere sig til europæisk gruppespil syv gange i træk er for et lille land som Danmark en kæmpe succes.
Kampen i Parken går i gang tirsdag kl. 20.45.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.