Jacobsen smidt ud for at stampe i gulvet

Dommerobservatør fik afgørende rolle

Det hårde fysiske spil blev til tider for hårdt. Men dommeren straffede ikke KIF, og det rasede Nikolaj Jacobsen over. Foto: Nils Meilvang/Scanpix <i>Scanpix</i>

Det hårde fysiske spil blev til tider for hårdt. Men dommeren straffede ikke KIF, og det rasede Nikolaj Jacobsen over. Foto: Nils Meilvang/Scanpix Scanpix

BRØNDBY:En udvisning til Aalborg Håndbolds træner Nikolaj Jacobsen skulle vise sig at blive meget afgørende for udfaldet af lørdagens DM-revanche mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold.

Nikolaj Jacobsen havde højlydt udtrykt sin utilfredshed med to hårde tacklinger på Martin Larsen i løbet af kampen - tacklinger, der begge burde have været takseret til rødt kort, mener han.

- Jeg havde lige haft en samtale med dommeren, og vi var gået hver til sit, og han var gået over i den anden ende af hallen. Og så kommer observatøren lige pludselig og siger, at jeg skal have to minutter for at stampe i gulvet. Henrik kronborg mener selv, at han stampede i gulvet 15 gange i løbet af kampen, siger træneren med henvisning til trænerkollegaen.

- Det er ærgerligt, for vi havde fortjent at få et point med herovre fra. Vi havde aftalt forinden, at vi skulle gå ud og kæmpe alt, hvad vi havde, og den del af aftalen lever spillerne virkelig op til. Så er det ærgerligt, at en mand, der egentlig ikke har noget at gøre i håndboldkampen pludselig skal få så stor indflydelse, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.