Jada Pinkett giver Miley Cyrus gifte-råd.

Når man bliver gift mens man stadig er meget ung, skal man huske at være venner, siger Jada Pinkett Smith.

Jada Pinkett giver Miley Cyrus gifte-råd.

Jada Pinkett Smith ved, hvad hun taler om, når hun giver Miley Cyrus gode råd forud for den unge sangerindes ægteskab med skuespilleren Liam Hemsworth.

Skuespillerinden Jada Pinkett Smith var nemlig selv ganske ung, da hun mødte sit livs store kærlighed, skuespilleren Will Smith.

Den 31. december kan Jada Pinkett Smith fejre 15 års bryllupsdag med ham, og det mener hun, der er en ganske bestemt årsag til.

- Man skal lære at være gode venner, især når man møder hinanden så tidligt, siger skuespillerinden til magasinet Us Weekly.

Miley Cyrus er kun 19 år, men for nylig afslørede hun, at hun havde sagt ja, da hendes kæreste, den 22-årige Hunger Games-stjerne Liam Hemsworth havde været på knæ.

- For evigt er lang tid. Når man siger ja til at være sammen for evigt, og man kun er 19 år - ikke at der er noget galt med det - men man skal vide, at sådan som det er nu, vil det ikke altid være, alting vil blive ved med at forandre sig og ændre sig, siger Jada Pinkett Smith.

Hun mener, at grunden til, at hun selv har kunne holde sammen på sit ægteskab, er fordi, hun og Will Smith også ser på hinanden som venner.

- Man skal blive ved med at være fleksibel i sit forhold. Og så skal man være sammen med én, som man også kalder sin ven, fortæller hun.

Hvornår brylluppet mellem Miley Cyrus og Liam Hemsworth skal stå, er endnu ikke afsløret.

/ritzau/