Stenild

Jagt i kirkens hus

Jagthornsblæserne fra Roum Jagtforening spiller både før og efter jagtgudstjenesten i Stenild 7. marts. Privatfoto

Jagthornsblæserne fra Roum Jagtforening spiller både før og efter jagtgudstjenesten i Stenild 7. marts. Privatfoto

STENILD:Sidste år gik Stenild Kirke og Nørager Jagt- og Hundesportsforening for første gang sammen om en jagtgudstjeneste.

Dengang kom der 60 personer for at høre om kirkens syn på jagt - og om jægernes tiltag for at forbedre naturen for bl.a. agerhønen - og på baggrund af denne fine interesse har parterne besluttet sig for at gentage initiativet i 2017. Nærmere bestemt tirsdag 7. marts.

Med jagtgudstjenesten signaleres dét, at jagtsæsonen er slut, og at bukkejagten i maj nærmer sig. Kirken vil til lejligheden være pyntet med ting fra naturen og udstoppede dyr samt trofæer, og for at sætte den rigtige stemning spiller jagthornsblæserne fra Roum Jagtforening både før og efter gudstjenesten samt i forsamlingshuset. Sognepræst Herluf Christensen står i spidsen for jagtgudstjenesten, som dog ikke involverer våben og jagthunde.

Efter gudstjenesten er der foredrag og efterfølgende debat i Stenild Forsamlingshus med vildtkonsulent Ivar Høst, der vil informere om vildtpleje og anlæggelse af vildtstriber.

Der kan købes gule ærter og kaffe til en samlet kuvertpris på 70 kr.

Tilmelding til spisningen sker via Nørager Jagt - og Hundesportsforenings hjemmeside www.noeragerjagtoghundesport.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.