Jagt og fiskeri med på Agro Nord

Friluftsmennesker skal lokkes til kvægmesse

Når der til marts er Agro Nord i Messecentret i Aars, så bliver der også noget for det jagt- og fiskeri-interesserede. Arkivfoto: Michael Koch

Når der til marts er Agro Nord i Messecentret i Aars, så bliver der også noget for det jagt- og fiskeri-interesserede. Arkivfoto: Michael Koch

AARS:Jagt & Fisker. Det bliver overskriften på en ny messe i Messecenter Vesthimmerland, der afholdes lørdag 7. marts. Messen henvender sig til friluftsmennesker med interesse for jagt, frisker og naturoplevelser.

Udstillere fra hele landet kommer til Aars for at give de fiskeri og jagtinteresserede nord- og midtjyder syn for sagen, når Messecenter Vesthimmerland – sideløbende med Agro Nord Kødkvæg – står bag arrangementet.

- Jagt & Fiskeri er ét af vores nye tiltag i 2015. Og udstillingen kommer til at foregå sideløbende med vores populære Agro Nord, der tæller to forskellige dyreskuer over flere dage, fortæller messedirektør Nicolaj Holm.

Mens Agro Nord Kødkvæg afholdes i Hal II og Hal III vil en del af Messecenterets store Hal I være reserveret til Jagt & Fiskeri.

- Vi har ikke mindre et kvart hundrede jagt- og fiskeriudstillere af enhver art klar til arrangementet i øjeblikket – og flere er på vej, fortæller en glad Marianne Poulsen, der er projektleder på Agro Nord og Jagt & Fiskeri.

Agro Nord Kødkvæg og Jagt & Fiskeri er begge interessante arrangementer for friluftsmennesker og personer med interesse for dyrverdenen, derfor afholdes de to arrangementer samtidig. Og har man først købt billet til det ene af arrangementerne, så kommer man gratis ind til det andet.

- Vi vil gerne lave to arrangementer der oplevelsesmæssigt og interessemæssigt supplerer hinanden, og hvor giver endnu flere tilbud dem der i forvejen kommer til den ene af arrangementerne. Derfor har vi valgt der kun er en billet til begge arrangementer. Og billetprisen har vi ikke lavet om på – den er 60 kroner, som den plejer at være til Agro Nord Kødkvæg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.