Jagt på edderkop gik helt galt

Bevæbnet med en lighter og en dåse spraymaling forsøgte en mand at slå krybet ihjel

Arkivfoto

Arkivfoto

USA:En ung mand i den amerikanske storby Seattle må tage sig godt og grundigt til hovedet, efter at han kom til at sætte ild til sit hjem under en målrettet jagt på en edderkop.

Manden havde opdaget edderkoppen i sit vaskerum og forsøgte at slå krybet ihjel ved hjælp af en lighter og en dåse med spraymaling, oplyser en talsmand for brandvæsnet i Seattle.

Edderkoppen kravlede ind i et hul i væggen, og da manden ville futte den af med sin hjemmelavede blæselampe, gik der ild i rummet.

Edderkoppen er død

Han forsøgte at slukke flammerne med vand, men ilden bredte sig hurtigt til loftsrummet, taget og til resten af lejeboligen. Skaderne beløber sig til omkring 40.000 dollar samt 20.000 dollar ekstra for boligens inventar.

- Der var gigantiske skyer af røg, der væltede ud af vinduerne, siger naboen Kaitlin Sharp til en lokal tv-station.

Både manden og hans mor, som han delte lejeboligen med, er blevet genhuset, fortæller myndighederne. Branden betegnes som en ulykke.

- Han skal leve med det faktum, at han satte ild til det hus, han boede i, siger Kyle Moore, talsmand for brandvæsnet i Seattle, og tilføjer, at det er usandsynligt, at edderkoppen overlevede flammerne.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden