Jagtforum forbyder ulvesnak

Nu er det slut med at snakke om ulven

Arkivfoto

Arkivfoto

DANMARK:Facebook-siden ”Alle os der går på jagt”, der med mere end 21.000 medlemmer er det største dansksprogede jagtforum på Facebook, lukker nu ned for ulvedebatten.

Det skriver DR Syd.

Fremover vil alle opslag om ulv blive slettet, ligesom medlemmer, der nævner ulven, vil blive smidt ud af gruppen.

Det sker, efter DR Syd tidligere på ugen kunne fortælle, at flere jægere bruger nettet til at opfordre til, at geværet rettes mod den ellers totalfredede ulv.

Martin Halkjær Kristensen er administrator på Facebook-siden. Han skriver i en mail til DR Syd:

- ”Alle os der går på jagt” handler om jagt, og ulve er ikke jagtbart vildt i Danmark. Det betyder ikke, at det ikke blandt jægere kan være interessant og relevant at debattere ulve, men lige nu tager debatten lidt overhånd i retning af unuancerede udmeldinger.

- Jeg tror, at ulvedebatten ville komme til at fylde alt for meget på siden, hvis ikke jeg havde valgt at udelukke det emne.

Martin Halkjær Kristensen forklarer, at det ikke var meningen med Facebbok-siden, at den skulle lægge plads til synspunkter, som opfordrer til lovbrud. Og derfor bliver der nu sat ind.

- Det handler kun om at slå fast, at man er nødt til at rette ind, hvis man vil være en del af ”Alle os der går på jagt” - og at undgå at debatklimaet bliver forpestet af ytringer om ulovligheder, skriver han videre i mailen.

Martin Halkjær Kristensen vil ikke udelukke, at han på et tidspunkt vil tillade ulvedebat på Facebook-siden ’Alle os der går på jagt’ igen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.