Jakob Ahlmann savner Superligaen

AaB-backen er snart klar til et gensyn med landets bedste fodboldrække

Jakob Ahlmann (th.) glæder sig til at komme tilbage på græs i Alka Superligaen. Arkivfoto: Lars Pauli

Jakob Ahlmann (th.) glæder sig til at komme tilbage på græs i Alka Superligaen. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:25-årige Jakob Ahlmann fik 75 minutter på banen, da AaB-reserverne tirsdag besejrede FC Fredericia med 3-2 i en træningskamp, og backen håber på at kunne bidrage i Alka Superligaen i den nærmeste fremtid.

- Jeg tror ikke, at der kommer til at gå mange uger, inden jeg kan begynde at snuse til Superligaen igen. Jeg savner det og glæder mig til at komme tilbage, siger Jakob Ahlmann.

I kølvandet på sidste sæson, hvor Jakob Ahlmann var på banen i 12 superligakampe, fik AaB-backen en indsprøjtning, der medførte en måneds fodboldpause.

- Jeg er kommet et par uger senere i gang sammenlignet med de andre, og derfor mangler jeg noget rent formmæssigt, forklarer Jakob Ahlmann, som derfor ikke var med i truppen til premieren mod AC Horsens.

- Der var ikke den store idé i at tage mig med, når jeg alligevel ikke kunne holde til at spille 90 minutter, uddyber backen.

Hovedparten af 2014/2015-sæsonen blev set fra sidelinjen på grund af en alvorlig knæskade, men de sidste smerter er forsvundet, og Jakob Ahlmann satser stærkt på, at skadesproblemerne hører fortiden til.

- Jeg har nok været igennem de værste nedture nu. Jeg arbejder stenhårdt hver eneste dag for at få det bedst mulige ud af det, og lige nu går det rigtig godt. Jeg er sikker på, at vi er på vej i den rigtige retning, og at jeg har mange kampe for AaB foran mig, siger Jakob Ahlmann.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.