Jamie Olivers kone frygter utroskab

Kendis-kokken Jamie Oliver er så populær hos pigerne, at det har gjort hans kone nervøs for deres ægteskab.

Jamie Olivers kone frygter utroskab

Når man bliver kendt for et tv-show, der hedder "The Naked Chef" (Den nøgne kok, red.), så må det nødvendigvis tiltrække en vis opmærksomhed.

Og det er da også, hvad der er sket for tv-kokken Jamie Oliver, der siden sit gennembrud i slutningen af 90'erne har været voldsomt populær hos pigerne.

Det er ikke gået hen over hovedet på hans kone Jools, der ikke kan lade være med at snage i sin mands ting.

- Jeg tjekker hans e-mails. Jeg tjekker hans twitter. Jeg tjekker hans telefon, siger hun i et interview med Now Magazine.

- Han siger, at jeg er jaloux, men jeg synes egentlig, jeg tager det ret afslappet, når man tænker på omstændighederne, siger hun.

For nogle år siden havde piben dog en anden lyd. Her fortalte Jools, at hun var overbevist om, at hendes mand aldrig kunne finde på at være hende utro.

- Jeg er meget tryg. Folk siger "åh, du kan ikke stole 100 procent på en mand", men det tror jeg altså, at jeg kan, sagde hun i 2008 til Daily Mail.

- Folk siger, at alle mænd kan finde på at have en affære, men det tror jeg virkelig ikke, at min kunne. Faktisk ved jeg, at han ikke ville gøre det, sagde hun.

Jools og Jamie Oliver har været gift i 12 år og har sammen fire børn.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst