Jammerbugt forfremmer assistenten

Frode Langagergaard erstatter Bo Zinck på trænerposten

Frode Langagergaard bliver ny cheftræner i Jammerbugt FC. Arkivfoto: Grete Dahl

Frode Langagergaard bliver ny cheftræner i Jammerbugt FC. Arkivfoto: Grete Dahl

PANDRUP:Jammerbugt FC forfremmer assistenttræner Frode Langagergaard til cheftræner fra den næste sæson.

Han erstatter den nuværende cheftræner Bo Zinck, der tidligere på ugen offentliggjorde, at han fra 1. juli skal stå i spidsen for Thisted FC.

- Vi er glade for at det allerede nu er lykkes os at få en aftale på plads med vores nye cheftræner. Det giver noget ro til at få tingene kørt sikkert i stilling til den nye sæson, siger Jammerbugt FC’s bestyrelsesformand Jesper Rom Knudsen i en pressemeddelelse.

Her i kalder han valget af Frode Langagergaard for naturligt.

- Frodes kendskab til klubben og spillertruppen samt tilknytning til området, kombineret med Frodes kompetencer og menneskelige egenskaber gør, at han er det helt rette valg for os til den nye sæson, forklarer bestyrelsesformanden, der har givet den kommende cheftræner to år i trænersædet.

Tager fat på ny rolle før tid

Frode Langagergaard blev assistenttræner for Jammerbugt FC i november og har tidligere stået i spidsen for Hirtshals Boldklub.

Han ser nu frem til den kommende sæson i spidsen for det p.t. tredjebedste hold i 2. division vest.

- Det har været en rigtig god første tid sammen med Bo, som jeg har fået en fantastisk venskab med, og nu bliver det spændende at føre det arbejde videre. Det var jo herfra klubben, at jeg i sin tid blev sendt videre ud i fodboldverdenen, så det er skønt at være tilbage, fortæller Frode Langagergaard, der ifølge pressemeddelelsen så småt tager fat på cheftrænerrollen i denne sæsons sidste tre kampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden