Jammerbugt forlænger med Michael Byskov

Midtbanespilleren spiller også for klubben i den kommende sæson

Anders Kjærgaard
Michael Byskov spiller også i den kommende sæson for Jammerbugt FC.Arkivfoto: Lars Pauli
Jammerbugt FC 7. juni 2018 15:37

FODBOLD: 2. divisionsklubben Jammerbugt FC kan også i den kommende sæson drage nytte af Michael Byskovs erfaring. Således har midtbanespilleren forlænget sin aftale med yderligere et år.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Det har været en meget nem beslutning. Da jeg kom til klubben, passede det godt ind, men jeg tænkte nok ikke så langsigtet. Siden er jeg faldet utroligt godt til, og så har både klubben og holdet udviklet sig enormt meget i den tid. Det har været en super god tid og det tror jeg på, det fortsætter med at være, understreger midtbanespilleren.

Cheftræner Bo Zinck glæder sig også over forlængelse, som han kalder "dejlig". - Michael er en erfaren spiller, som har været med til at trække læsset i denne sæson. Samtidig er han også blevet stærkere og har udviklet egne færdigheder, så Michael er en vigtig spiller for os, forklarer Bo Zinck, der efter sæsonens sidste runde i weekenden kan gå på sommerferie med ro i maven.

Samtlige spillere i truppen er således også på kontrakt i den kommende sæson. - Vi har alle mand på plads, og det er utrolig rart, at det er tilfældet allerede nu, siger træneren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...