Jammerbugt FC

Jammerbugt forlænger med Michael Byskov

Midtbanespilleren spiller også for klubben i den kommende sæson

Michael Byskov spiller også i den kommende sæson for Jammerbugt FC.Arkivfoto: Lars Pauli

Michael Byskov spiller også i den kommende sæson for Jammerbugt FC.Arkivfoto: Lars Pauli

FODBOLD:2. divisionsklubben Jammerbugt FC kan også i den kommende sæson drage nytte af Michael Byskovs erfaring. Således har midtbanespilleren forlænget sin aftale med yderligere et år.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Det har været en meget nem beslutning. Da jeg kom til klubben, passede det godt ind, men jeg tænkte nok ikke så langsigtet. Siden er jeg faldet utroligt godt til, og så har både klubben og holdet udviklet sig enormt meget i den tid. Det har været en super god tid og det tror jeg på, det fortsætter med at være, understreger midtbanespilleren.

Cheftræner Bo Zinck glæder sig også over forlængelse, som han kalder "dejlig". - Michael er en erfaren spiller, som har været med til at trække læsset i denne sæson. Samtidig er han også blevet stærkere og har udviklet egne færdigheder, så Michael er en vigtig spiller for os, forklarer Bo Zinck, der efter sæsonens sidste runde i weekenden kan gå på sommerferie med ro i maven.

Samtlige spillere i truppen er således også på kontrakt i den kommende sæson. - Vi har alle mand på plads, og det er utrolig rart, at det er tilfældet allerede nu, siger træneren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.