Jammerbugt

Jammerbugt tramper i pedalerne

Kommunen deltager i Vi cykler til arbejde 2015 kampagnen

Vi cykler til arbejde kampagnen er atter skudt i gang. Arkivfoto: Martin Damgård

Vi cykler til arbejde kampagnen er atter skudt i gang. Arkivfoto: Martin Damgård

JAMMERBUGT:Ny cykel-kampagne i hele Danmark - Jammerbugt Kommune er med! Lokal konkurrence i kampagnen ”Vi cykler til arbejde 2015”.

Cyklen er helt klart nøglen til mere sundhed, renere miljø og mindre trængsel. Og så er det til og med gratis og støjfrit. Cyklistforbundet står bag kampagnen, som siden 1997 er blevet en tradition. Kampagnen kører fra 1. maj til 31. maj 2015.

Vi cykler til arbejde er en anledning for både private og offentlige virksomheder og medarbejdere til at sætte positivt fokus på at cykle og sundheden i sin helhed.

Man deltager på hold sammen med sine kollegaer om at cykle mest og desuden vinde præmier hos Cykelforbundet i CTA. I tilmelder jer på www.vcta.dk, hvor I ligeledes kan finde mere information, stillinger, tilmeldingslister mm.

I denne anledning vil Sundhedsafdelingen, Jammerbugt Kommune, også lokalt være med. Vi stiller en dejlig sundhedskurv på højkant, værdi 500 kr., og vinderen findes ved lodtrækning. Borgmester Mogens Gade vil overrække kurven til vinderne på deres arbejdsplads, onsdag 3. juni.AA

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.