Beboelseslænge på gård brændte ned

Overetagen var overtændt, da brandfolkene nåede frem til ejendommen

Foto: Jan H. Pedersen

Foto: Jan H. Pedersen

BLOKHUS:En beboelseslænge på en landejendom ved Blokhus endte med at brænde helt ned, så der kun står murene tilbage, efter der søndag morgen udbrød brand i overetagen.

Der har dog på intet tidspunkt været fare for hverken folk eller fæ på stedet.

Det fortæller indsatsleder Thomas Dybro fra Nordjyllands Beredskab.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Beredskabet fik alarmen klokken 04.14, og det var i første omgang mandskab fra stationen i Pandrup, der rykkede ud. Siden måtte Thomas Dybro tilkalde assistance fra stationen i Aabybro, og også Beredskabsstyrelsen i Thisted måtte hjælpe - de sendte en kran og såkaldt lysgiraf til at hjælpe med at kaste lys over brandstedet, så brandfolkene kunne se, hvad de lavede, og endelig også udstyr, der kan levere luft til at genopfylde brandmændenes luftflasker i røgdykkerudstyret.

- Da vi kom derud var overetagen overtændt, og vi har kun haft gang i udvendig slukning. Vi har ikke været inde i huset endnu, siger Thomas Dybro.

Søndag morgen fjernede brandfolkene taget fra den brændte længe, så man kunne komme til at arbejde videre med brandslukningen inde i huset.

- Murene står der stadig, og underetagen er delvist skadet, men når vi er færdige her, så er der ikke ret meget tilbage, svarer Thomas Dybro på spørgsmålet om, hvorvidt hele længen brænder ned.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.