Entreprenør fundet til modernisering af Jetsmark Idrætscenter

Jetsmark Idrætscenter har i et EU-udbud udvalgt Q-Construction til at udbygge og modernisere idrætscenteret for 54 millioner kroner

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JETSMARK:De høje ambitioner bliver nu for alvor til virkelighed for Jetsmark Idrætscenter, der får et kæmpe løft i form af en gennemgribende modernisering samt en ny tilbygning.

Tre totalentreprenører har i en omvendt licitation tegnet og regnet på, hvordan et veltrimmet, moderne og attraktivt Jetsmark Idrætscenter kan udfolde sig. Nu er den vindende totalentreprenør fundet, det blev Q-Construction, oplyses det i en pressemeddelelse.

- Jetsmark Idrætscenter bliver et endnu mere fantastisk sted for områdets borgere, skolen, foreninger og turister i alle aldre, udtaler Inger Kristensen, formand for bestyrelsen i Jetsmark Idrætscenter.

- Alle er forventningsfulde og engageret i projektet, hvorfor vi løbende vil informere om udviklingen i byggeriet, så alle kan følge med i byggeprocessen og glæde sig til det færdige resultat, fortæller John Nielsen, centerchef Jetsmark Idrætscenter.

Q-Construction ser frem til at komme i gang med arbejdet med Jetsmark Idrætscenter.

- Vi går ydmyg til opgaven, og vi glæder os til at sætte liv til drømmen for Jetsmark Idrætscenter og lokalområdet, der emmer af livsglæde og lokale ildsjæle. Her ser vi frem til at bygge rum og rammer for den gode oplevelse, fællesskabet og idrættens udfoldelse, udtaler Rasmus Kokholm, projektchef i Q-Construction fra afdelingen i Aalborg.

Første spadestik i år

Første spadestik bliver taget til jul, hvor totalentreprenøren i første etape nedbryder nuværende omklædningsrum til svømmehallen og bygger en ny omklædningsfløj ud mod stadion.

Herefter byder etape to på modernisering og energioptimering med bl.a. nyt tag til hal A, svømmehal og mellembygning, mens den nye tilbygning bliver bygget i tredje etape.

- Jetsmark Idrætscenter er altid i bevægelse og er et væsentligt samlingspunkt i lokalområdet, derfor har vi delt byggeriet op i tre etaper, så aktiviteter og driften af centret kan fortsætte side om side med byggeriet, fortæller Rasmus Kokholm.

Den nye tilbygning på ca. 3.000 kvadratmeter rummer alt fra et nyt spring- og motorikcenter, ny klinik for fysioterapi og omklædningsrum til svømmehallen til produktionskøkken og et nyt foyer- og cafeområde. Ved ankomst vil man træde ind i den åbne og imødekomne foyer- og cafeområde, og her mærker brugerne husets puls med det samme.

Den nye tilbygning bliver udformet, så den harmonerer med stedets eksisterende bygninger og de nye planer for Skolecenter Jetsmark. Den nye facade mod ankomsten fra Bredgade bliver centrets nye ansigt udadtil. Her møder brugerne en række silhuetter af dynamiske idrætsudøvere i bevægelse på facaden og en fuld åbenhed ind til den dobbelthøje foyer, som giver et enkelt og moderne udtryk, og signalerer dynamik, liv og aktivitet. Sammen med det nye Skolecenter Jetsmark vil Idrætscenteret være med til at binde Pandrup, Kaas og Moseby mere sammen, og være et stærkt element i det sociale liv og fællesskab i lokalområdet.-gull

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.