Fart på: Meget mere end hvidevarer

Hos Knaldhårde Hvidevarer i Brovst går det stærkt - netsalget boomer, så nye lokaler var tiltrængt

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Det har været en drøm i mange år.

Sådan lyder det fra Kenneth Kristensen, der sammen med Anette Bundgaard har forretningen Kai Berntsen’s Knaldhårde Hvidevarer på Østergade 24 i Brovst. I efteråret rykkede de nemlig teltpælene op og flyttede ind i nogle væsentlig større lokaler på den anden side af gaden. Det valg har de ikke fortrudt.

Bygningen har tidligere rummet REMA 1000, der i 2016 flyttede ind i den gamle brandstation.

- Lokalerne har stået tomme i en årrække, og vi har i den tid forhandlet lidt frem og tilbage. I foråret blev vi enige med sælger, og vi skrev under på købskontrakten 1. maj, siger Kenneth Kristensen, som sammen med sin makker og alle de ansatte efterhånden fik sat skik på lokalerne.

Vægge skulle væltes, andre skulle op. Belysningen skulle der også gøres noget ved. Nyt inventar og ikke mindst meget reolplads skulle etableres.

- Det tog omkring fem måneder, mens vi flyttede ind sideløbende, husker Kenneth Kristensen.

Anette Bundgaard har været medejer siden februar 2020, og hun glæder sig over den rivende udvikling, som butikken er inde i.

- Vi har fået så meget at se til med vores nethandel, så vi havde virkelig brug for mere plads, siger hun.

Butikken har haft nethandel en del år efterhånden, men nu er butikken oppe på at sende 22.000 pakker af sted om året. Det kræver plads, for det bliver til en del stavblendere, køl som frys, komfurer, føntørrer ja alt muligt, der skal sendes ud til kunderne.

Men der er også mange lokale, der kigger forbi.

- Vi har fået mange gode tilkendegivelser på vores nye forretning. Vi har det samme antal varenumre, men nu kan vi præsentere det hele meget bedre. Vi kan vise, hvad vi har. Før havde vi småvarerne i kælderen, og det du altså ikke. Tidligere havde vi tre pander i butikken - nu kan vi have 40, ler Anette Bundgaard og fortsætter:

- Oveni har det også givet os nogle væsentlig bedre arbejdsforhold, siger hun.

Selve butikslokalet er på 350 kvadratmeter mod de tidligere 180 på den anden side af gaden.

Samlet set er der 700 kvadratmeter under tag, og alle hylder er fyldt med varer, så der er nok til julehandlen.

- Folk kan bare komme an, smiler Kenneth Kristensen, der på godt jysk godt tør sige, at det går ganske godt for butikken i Brovst.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.