Hotel i Fårup Sommerland blandt landets bedste

TripAdvisor har kåret Hotel Fårup til fjerdebedste hotel i Danmark

TripAdvisor har kåret Hotel Fårup som et af landets bedste
Hotelbranchen 5. februar 2019 20:30 - Opdateret 5. februar 2019 21:04

FÅRUP: Verdens største rejsehjemmeside, TripAdvisor, har kåret Hotel Fårup i Fårup Sommerland til det fjerdebedste hotel i Danmark.

TripAdvisor har netop uddelt Travelers’ Choice Awards og har, på baggrund af gæsteanmeldelserne, kåret de 25 bedste hoteller i Danmark i 2019. Her landede Hotel Fårup på en fornem fjerdeplads kun overgået af Bandholm Hotel på Lolland og de to københavnske hoteller D’Angleterre og Nimb Hotel.

- Helt vildt stolte

- Vi er helt vildt stolte af anerkendelsen fra Tripadvisor, der er baseret på gæsternes vurderinger af oplevelsen hos os, siger adm. direktør Per Dam fra Fårup Sommerland og tilføjer:

- Det er en kæmpe cadeau til vores medarbejdere på hotellet og i parken. Det er jo dem, som i høj grad løfter oplevelsen og gør Hotel Fårup til noget unikt for vores gæster.

Travelers' Choice-prisen

Firestjernede Hotel Fårup, der ligger midt i den populære forlystelsespark, er kendetegnet ved tematiserede værelser, hvor parkens skovtema er trukket med ind på samtlige hotelværelser.

- Hotellets primære målgruppe er børnefamilierne, som besøger Fårup Sommerland i sommerhalvåret. Vi ser også, at interessen vokser for at holde møder, konferencer og private arrangementer - for eksempel konfirmationer og runde fødselsdage - på Hotel Fårup. Også udenfor sæsonen, siger Per Dam.

Udover placeringen som fjerdebedste danske hotel, har Hotel Fårup desuden hentet en sjetteplads i kategorien “Top 25 over danske hoteller med den bedste service”.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...