Hotelbranchen

Hotel i Fårup Sommerland blandt landets bedste

TripAdvisor har kåret Hotel Fårup til fjerdebedste hotel i Danmark

TripAdvisor har kåret Hotel Fårup som et af landets bedste

TripAdvisor har kåret Hotel Fårup som et af landets bedste

FÅRUP:Verdens største rejsehjemmeside, TripAdvisor, har kåret Hotel Fårup i Fårup Sommerland til det fjerdebedste hotel i Danmark.

TripAdvisor har netop uddelt Travelers’ Choice Awards og har, på baggrund af gæsteanmeldelserne, kåret de 25 bedste hoteller i Danmark i 2019. Her landede Hotel Fårup på en fornem fjerdeplads kun overgået af Bandholm Hotel på Lolland og de to københavnske hoteller D’Angleterre og Nimb Hotel.

- Helt vildt stolte

- Vi er helt vildt stolte af anerkendelsen fra Tripadvisor, der er baseret på gæsternes vurderinger af oplevelsen hos os, siger adm. direktør Per Dam fra Fårup Sommerland og tilføjer:

- Det er en kæmpe cadeau til vores medarbejdere på hotellet og i parken. Det er jo dem, som i høj grad løfter oplevelsen og gør Hotel Fårup til noget unikt for vores gæster.

Travelers' Choice-prisen

Travelers' Choice-prisen er den højeste anerkendelse, som TripAdvisor tildeler. Prisen er baseret på millioner af anmeldelser og meninger fra rejsende rundt om i verden, og den uddeles årligt til "de bedste af de bedste" inden for service, kvalitet og kundetilfredshed. Tripadvisor er verdens største rejsehjemmeside med over 455 millioner unikke brugere og 600 millioner anmeldelser af attraktioner, overnatningssteder, restauranter mv.

Firestjernede Hotel Fårup, der ligger midt i den populære forlystelsespark, er kendetegnet ved tematiserede værelser, hvor parkens skovtema er trukket med ind på samtlige hotelværelser.

- Hotellets primære målgruppe er børnefamilierne, som besøger Fårup Sommerland i sommerhalvåret. Vi ser også, at interessen vokser for at holde møder, konferencer og private arrangementer - for eksempel konfirmationer og runde fødselsdage - på Hotel Fårup. Også udenfor sæsonen, siger Per Dam.

Udover placeringen som fjerdebedste danske hotel, har Hotel Fårup desuden hentet en sjetteplads i kategorien “Top 25 over danske hoteller med den bedste service”.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst