Ny lokalplan på vej: Nu kan feriecenter blive til ejerlejligheder

Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune har torsdag vedtaget et lokalplanforslag, der vil give mulighed for at lave ejerligheder

Fe­rie­ho­tel Tran­um Klit lig­ger at­trak­tivt i yder­ste klit­ræk­ke. Arkivfoto: Erik Sahl

Fe­rie­ho­tel Tran­um Klit lig­ger at­trak­tivt i yder­ste klit­ræk­ke. Arkivfoto: Erik Sahl

TRANUM STRAND: For at hjælpe Feriehotel Tranum Klit til en mere bæredygtig økonomi og tilpasse hotellets faciliteter til efterspørgslen, har Jammerbugt Kommune netop vedtaget forslag til en ny lokalplan for området. Den giver mulighed for at lave ejerlejligheder i hotellet. Tidligere er lignende tiltag foretaget for hoteller i Blokhus og Grønhøj Strand med stor succes, lyder det i en pressemeddelelse fra Jammerbugt Kommune.

Med den ændrede lokalplan får hotellejlighederne status af helårsboliger. Helårsboliger giver nogle andre muligheder i forhold til finansiering af bl.a. renoveringer, og de forbedringer, som en renovering af hotellet medfører, vil være med til at udvikle og forbedre nærområdet.

Forslaget til den nye lokalplan skal nu i otte ugers høring, og forventes at blive vedtaget endelig i slutningen af august, når Kommunalbestyrelsen mødes efter sommerferien.

- Jammerbugt Kommune er en stor turistdestination, og derfor er det vigtigt, at vi tilpasser udbuddet til efterspørgslen. Fra tidligere lokalplansændringer, kan vi se, at det er stor interesse i at købe ejerlejligheder i kystnære områder, og derfor giver det god mening også at gøre det i Tranum, så vi kan imødekomme det ønske, lyder det fra borgmester Mogens Christen Gade i pressemeddelelsen.

Selv om hotellejlighederne i fremtiden vil være helårsboliger, vil der fortsat være mulighed for udlejning af lejlighederne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.