Kæmpe politiaktion i Fjerritslev: Mand skudt i hånden - politiet stormede hus

Nordjyllands Politi har været talstærkt til stede i Jernbanegade - og var fortsat på stedet efter midnat

Foto: Henrik Bo

Foto: Henrik Bo

FJERRITSLEV:Tirsdag aften var der gang i en større politiaktion i Fjerritslev. Der var adskillige politipatruljer og hundepatruljer og kl. 22.40 ankom kampklædt politi til Jernbanegade 20.

Klokken 23.10 lød råbene "Det er politiet. Huset er omringet. Kom ud". Derpå lød et kæmpe brag, da husets fordør blev smadret, og huset blev stormet af politiet, fortæller NORDJYSKEs mand på stedet.

Umiddelbart herefter blev der råbt "Det er politiet. Hvis der er nogen til stede i huset, i nummer 20, så kom frem med hænderne over hovedet nu". Det kan du høre her:

Det viste sig, at der ikke var nogen i huset - men aktionen fortsatte efter midnat, natten til onsdag. For her afventede indtil flere politipatruljer, at specialhunde skulle ankomme til stedet. Hvad eller hvem, der søgte efter, er ikke oplyst.

Nordjyllands Politi skrev klokken 22.55 på Twitter om baggrunden for aktionen, at man tirsdag aften kl. 19.49 modtog en anmeldelse om en skudepisode i Jernbanegade i Fjerritslev, hvor en mand blev ramt i hånden. Nordjyllands Politi er massivt til stede i området og er i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder, skrives der på Twitter.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Per Hakonsen, som bor i Fjerritslev, fortæller til NORDJYSKE, at han tidligere på aftenen hørte, at der blev affyret to skud.

NORDJYSKEs mand på stedet fortæller, at flere andre vidner oplyser, at også de har hørt skud.

Onsdag morgen har Nordjyllands Politi ikke yderligere oplysninger til sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.