Kurator: Der er intet af værdi i Jammerbugt FC

Kurator har besigtiget fodboldklubben i Pandrup, men må konstatere, at 2. divisionsklubben ikke rummer aktiver

Advokaterne Amtmandstoften er kurator i Jammerbugt FC, og advokat Palle Møller Jørgensen oplyser, at der ikke er aktiver i selskabet.  <i>Arkivfoto: Hans Ravn</i>

Advokaterne Amtmandstoften er kurator i Jammerbugt FC, og advokat Palle Møller Jørgensen oplyser, at der ikke er aktiver i selskabet.  Arkivfoto: Hans Ravn

FODBOLD:Et par skriveborde, nogle kontormøbler og en bankkonto med omkring 200 kroner. 

Det var de aktiver, Advokaterne Amtmandstoften, der er kurator i Jammerbugt FC, kunne notere, da de tirsdag besigtigede den konkurserklærede fodboldklub i Pandrup.

- Møblerne repræsenterer reelt ingen værdi, spillerlicenserne er intet værd, og vi har ikke fundet aktiver i selskabet, siger advokat Palle Møller Jørgensen, der har til opgave at afvikle klubben og sikre, at kreditorerne - i dette tilfælde spillerne - får deres penge.

Tyske Klaus-Dieter Müller ejer anpartsselskabet, der mangler at udbetale løn til en række spillere. Derfor har Spillerforeningen rejst en konkursbegæring mod Jammerbugt FC, og mandag blev klubben erklæret konkurs i Skifteretten i Hjørring.

- Der er et forfaldent beløb på 400.000 kroner til lønninger, som selskabet mandag ikke kunne betale. Ved retsmødet fik vi information om, at der var 400.000 euro på vej, men da jeg i dag talte med Klaus-Dieter Müllers advokat, var pengene endnu ikke kommet, siger Palle Møller Jørgensen.

Ifølge advokaten er alle spillere på kontrakt nu blevet fritspillet, og lørdagens 2. divisionskamp mellem Skive og Jammerbugt FC hænger i en tynd tråd. Med mindre det lykkes at skaffe de nødvendige penge, der kan redde klubben. 

- Det er en ulykkelig situation - særligt for de unge, afrikanske spillere, der nu ikke har et job og formentlig derfor mister deres opholdstilladelse, siger Palle Møller Jørgensen.

Klubben har 14 dages frist til at finde de nødvendige penge og på den måde redde klubben.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.