Èn omkommet efter brand i lejlighed - to slap ud i live

Kærestepar på sygehuset til behandling for brandskader

Politi og brandfolk inspicerer den brændte lejlighed i Aabybro. Foto: Jan Pedersen

Politi og brandfolk inspicerer den brændte lejlighed i Aabybro. Foto: Jan Pedersen

Opdateret kl.11.01

AABYBRO:En person er natten til onsdag omkommet efter en brand i en lejlighed i Østergade i Aabybro.

Politi og beredskab blev alarmeret kl. 00.19. Brandfolk fra stationen i Aabybro rykkede ud, og på adressen fandt de en 37-årig mand og dennes kæreste, som havde reddet sig ud af lejligheden.

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

Parret oplyste, at der stadig var en person i lejligheden. Røgdykkere blev sendt ind i lejligheden, hvor de fandt personen livløs. Den pågældende er senere erklæret død.

Kæresteparret blev kørt på sygehuset til behandling af brandskader. Her er de indlagt på intensivafdelingen, men dog ved bevidsthed. Manden har fået alvorlige forbrændinger på arme og i ansigtet, mens kvinden har fået mindre skader. Begge er desuden under observation for røgforgiftning.

Det oplyser Torben Larsen, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Han oplyser også, at der endnu ikke fundet en forklaring på branden.

- Vores brandefterforskere og brandteknikere er i gang, og der er retsmedicinere på stedet nu for at foretage et retsligt ligsyn af afdøde på stedet, siger vagtchefen.

Nordjyllands Politi har onsdag formiddag talt med kæresteparret, der er fortsat indlagt på Aalborg Universitetshospital.

Den afdøde ved branden er dog stadig ikke endeligt identificeret, og de pårørende er derfor fortsat ikke underrettet, oplyser politikommissær Lene Madsen, der sidder med efterforskningen af branden.

Hun fortæller dog, at man har en stærk formodning om, hvem personen er.

- Der er ikke noget, der tyder på, at der er sket noget kriminelt i forbindelse med branden. Alt tyder på, at der er tale om en ulykke, der fik en tragisk udgang, understreger politikommissæren, der samtidig oplyser, at der forestår en del efterforskning endnu.

Kort før kl. 7 onsdag morgen oplyste Nordjyllands Beredskab på Twitter, at brandfolkene var færdige på brandstedet og derfor er returneret til stationen i Aabybro.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden