Ejendomsmarked

Rasmus Paludan har købt en gård nær Fjerritslev

Solgt på tvangsauktion - uvist hvad der skal ske med ejendom

Partistifter Rasmus Paludan fra Stram Kurs har købt denne landejendom nær Fjerritslev. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering/Skråfoto

Partistifter Rasmus Paludan fra Stram Kurs har købt denne landejendom nær Fjerritslev. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering/Skråfoto

FJERRITSLEV:Den omdiskuterede partileder Rasmus Paludan fra partiet Stram Kurs har købt en nedlagt landejendom syd for Fjerritslev.

Ejendommen blev købt på tvangsauktion ved Retten i Hjørring onsdag, hvor flere var interesseret i at byde.

Rasmus Paludan gav højeste bud - 510.000 kr. - og overtager dermed landejendommen på Bejstrupvej 103 nær Bejstrup.

Grafik:
Kortdata © Openstreetmap-bidragydere. Grafik: Christian Made Hagelskjær

Hvad ejendommen skal bruges til nu, er uklart.

Det har ikke været muligt at komme i telefonisk kontakt med Rasmus Paludan, men i en sms skriver han: Det er muligt, den sælges videre.

Ejendommen skal muligvis sælges videre, oplyser Rasmus Paludan i en sms. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Ejendommen skal muligvis sælges videre, oplyser Rasmus Paludan i en sms. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Nyt trossamfund

I slutningen af 2020 var Rasmus Paludan med i køb af en tidligere friskole i Rødding nær Skive, og dengang sagde han TV Midt-Vest, at han var ved at starte trossamfundet Sankt Jakob Maurerdræberens Kirke, der skulle benytte lokalerne.

Det endte dog med, at den tidligere friskole blev solgt videre til Rødding Udviklingsråd.

- Efter købet af friskolen i Rødding købte vi også friskolen i Hoven mellem Skjern og Billund. Jeg kan rigtig godt lide Rødding og Salling, men vi kunne bedre se os i de lokaler og på de grønne arealer, der er tilknyttet friskolen i Hoven, og derfor endte det med, at vi trak os fra købet i Rødding. Det blev simpelthen for meget med to steder, udtalte Rasmus Paludan til Skive Folkeblad.

Vurderet til næsten en million

Den ejendom, han nu har købt på Bejstrupvej 103 nær Fjerritslev, består af en fire-længet gård med et stuehus på 275 kvadratmeter samt en tidligere stald, en lade og en garage

Ejendommens samlede areal er på i alt 1,5 hektar, svarende til 15.000 kvadratmeter.

Den offentlige ejendomsvurdering lyder på 960.000 kr. Ejendommen har tidligere været forsøgt solgt på tvangsauktion i november 2020.

Dengang lød højeste bud på 200.000 kr., men det var ikke nok.

- Jeg var overrasket

Ved den anden tvangsauktion onsdag 20. januar kom flere bud på ejendommen. Det højeste var fra Rasmus Paludan, som altså overtog ejendommen for lidt over en halv million kroner.

Det fortæller direktør Jesper Kirk fra Thisted-firmaet Jysk Udlejning ApS, der selv var mødt op til tvangsauktionen i Hjørring og blandt dem, der bød.

- Jeg var overrasket over, at Rasmus Paludan mødte op og købte ejendommen, siger Jesper Kirk.

Jysk Udlejning ejer omkring 50 udlejningsejendomme i det nordvestlige Jylland. Men det lykkedes altså ikke at købe ejendommen på Bejstrupvej ved tvangsauktionen.

Stort prisfald

Ifølge boligsiden.dk blev ejendommen på Bejstrupvej 103 sat til salg til 895.000 kr. i februar 2020, men i april samme år blev udbudsprisen sænket med 300.000 kr. til 595.000 kr.

Nu er ejendommen altså solgt på tvangsauktion til en pris, der var 85.000 kr. lavere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.