Syvende mand meldte sig selv: Bandemedlemmer sigtet for groft overfald

Syv mænd med relationer til rockermiljøet er nu varetægtsfængslet i en voldssag fra Aabybro

AABYBRO:En syvende mand er nu blevet varetægtsfængslet i en voldssag, hvor seks andre mænd med relationer til rockermiljøet i forvejen sidder fængslet.

De seks rockere blev varetægtsfængslet 23. juni for en voldsepisode, der fandt sted i Aabybro 23. maj, hvor fem mænd trængte ind i et hjem og slog beboeren med jernrør og tildelte ham spark.

Fem af mændene blev anholdt på Sjælland samt på en adresse i Nordjylland i en koordineret aktion mellem Nordjyllands Politi og Særlig Efterforskningscenter Øst.

Den syvende mistænkte blev samtidig efterlyst, og torsdag meldte han sig selv til politiet i Hjørring. Han er ikke fra Nordjylland, men bor også på Sjælland, fortæller anklager Torben Kauffmann.

Manden er, ligesom de seks andre, sigtet for grov vold. De nærmere omstændigheder i sagen er stadig ukendte, da begge grundlovsforhør er holdt for lukkede døre.

Den syvende mand ønskede ikke at udtale sig i retten, men blev fængslet frem til 18. august, fortæller Torben Kauffmann.

Politi: Ikke en bandekonflikt

De nu syv sigtede i voldssagen er i alderen 22 til 38 år.

De har alle tilknyttet rocker- og bandemiljøet, men politiet har tidligere udtalt, at man ikke vurderer, at der er tale om en bandekonflikt.

- Det er vores opfattelse, at der ligger en personlig uoverensstemmelse til grund for overfaldet, som vi derfor betragter som en isoleret hændelse, sagde politikommissær Lene Madsen, da sagen kom frem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.