Zinck: Jeg gav dem en skideballe i pausen

Jammerbugt gik til pause bagud, men en opsang hjalp og sikrede nordjyderne en god sejr

Daniel Vendner
Bo Zinck var langt fra tilfreds med det, han så fra sine spillere i første halvleg. Arkivfoto: Andreas Falck
Jammerbugt FC 29. marts 2018 18:18 - Opdateret 29. marts 2018 18:24

FODBOLD: Jammerbugt FC kom bagud i første halvleg, men en overhaling fra cheftræneren i pausen gav pote, og nordjyderne endte med en 3-1-sejr hjemme over Marienlyst.

- Det var en chancefattig første halvleg, men vi manglede noget indstillingsmæssigt. Så jeg var sur i pausen og gav dem en skideballe, siger Jammerbugts cheftræner, Bo Zinck, efter kampen.

- Det må have virket, for i anden halvleg var vi langt bedre, både mentalt og spillemæssigt, og det hjalp selvfølgelig, at vi fik et hurtigt mål.

Allerede i anden halvlegs første minut sørgede Viktor Ahlmann med et langskud for en udligning, og derfra udviklede kampen sig kun i én retning, vurderer Bo Zinck.

- Vi var ovenpå, og et stykke inde i halvlegen kunne jeg godt se, hvor det bar hen ad. Man kan selvfølgelig aldrig vide sig sikker på at score, men jeg kunne se, at vi ville komme frem til chancer i hvert fald.

Alligevel skulle kampen helt hen i sit 83. minut, før Morten Uglebjerg Thomsen gjorde det til 2-1, inden Sead Gavranovic satte punktum til 3-1 dybt inde i overtiden.

- Vi har haft en fremragende opstart, især fysiologisk, hvor vi har fået bygget rigtigt godt på, og det giver udslag i slutningen af kampene, hvor vi ser rigtigt stærke ud fysisk, forklarer Bo Zinck, der også glæder sig over at kunne konstatere, at Jammerbugt med sejren stadig ligger lunt med i 2. divisions oprykningsspil.

- Vi ligger lidt der, hvor ingen rigtigt snakker om os, og det passer os glimrende. Så kan vi have fokus på os selv, og der skal ikke andet et par resultater, der går vores vej, før vi er med, hvor det er rigtigt sjovt.

Jammerbugt FC ligger efter torsdagens sejr på fjerdepladsen i 2. divisions oprykningsspil, blot fire point efter netop Marienlyst, der indtager rækkens andenplads, der giver oprykning til 1. division.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...