Jan Larsen: Betydningen påvirkede os

Aalborg Håndbolds direktør forklarer CL-nedturen mod Zaporozhye med manglende erfaring

Martin Larsen var en af de unge spillere, der svingede en del i niveau i søndagens kamp i Gigantium. Foto: Martin Damgård

Martin Larsen var en af de unge spillere, der svingede en del i niveau i søndagens kamp i Gigantium. Foto: Martin Damgård

AALBORG:Næsten 4000 tilskuere så søndag Aalborg Håndbold tabe den fjerde ud af fem hjemmekampe i Champions League.

- Vi er brandærgerlige og kede af, at vi stadig ikke har vundet på hjemmebane. Vi må dog bare erkende, at Zaporozhye hele tiden var et skridt foran os i tanke og handling, så deres sejr kan vi ikke pille ved, siger direktør Jan Larsen efter nederlaget på 36-30 til ukrainske Motor Zaporozhye.

Han forsøger i nederlaget stund at se det positive. De unge spillere blev en erfaring rigere.

- For mange af vores unge spillere, var det her første gang, at de for alvor havde kniven for struben i Champions League. Der kunne man godt se, at nogle af dem var påvirket af kampens betydning. Den erfaring vi vi sat i banken, og det er nok godt nok - set på lidt længere sigt, lyder Jan Larsens analyse.

Situationen i Aalborg Håndbolds pulje er nu, at fire hold er á point inden sidste runde. Desværre for aalborgenserne betyder målscore og indbyrdes kampe, at de blot er nummer fem. Derfor skal der point på kontoen nu på søndag, hvor turen går til Pick Szeged i Ungarn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.