Jan Larsen skeptisk overfor håndboldfusion

Aalborg Håndbolds direktør er med egne ord ”en smule chokeret” over KIF Københavns fødsel

Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen er noget overrasket over det nye håndboldprojekt på tværs af Sjælland og Jylland. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen er noget overrasket over det nye håndboldprojekt på tværs af Sjælland og Jylland. Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:Det var ikke lige en nyhed, som Aalborg Håndbolds direktør havde set komme. At KIF København har set dagens lys som en fusion mellem det konkursramte AG København og KIF Kolding - under sloganet ”hele Danmarks håndboldhold”.

Jan Larsen er efter eget udsagn en smule chokeret over det nye projekt.
- Det ligner et meget besværligt projekt, men jeg formoder, at der ligger en meget gennemarbejdet plan for, hvordan det hele skal fungere. Det svarer jo lidt til, at vi skulle til at samarbejde med Vejle. Men jeg håber altså, at der er tale om et holdbart projekt og ikke et fantasiprojekt. Den slags har vi haft nok af her på det seneste, lyder det fra Jan Larsen.

KIF København vil i starten af den kommende uge holde et pressemøde, hvor der bliver redegjort nærmere for det nye projekt både økonomisk og sportsligt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.