Frederikshavn

Jan Løvholm i praktik hos FREDERIK

Jan Løvholm skal udvikle og koordinere nye idéer

I tre måneder er Jan Løvholm i praktik i FREDERIK.

I tre måneder er Jan Løvholm i praktik i FREDERIK.

FREDERIKSHAVN:Handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK har netop indgået uddannelsesaftale med Jan Løvholm, som vil være tilknyttet FREDERIK i de kommende tre måneder.

- Jan Løvholm skal i første omgang opnå kendskab til handelsbyen Frederikshavn og vores opgaver med koordinering af aktivitet, i samarbejde med vore medlemmer.

- Vi har valgt at indgå praktikaftalen, så byens handelsliv kan blive belyst med af nye øjne - samt få nye ideer og input til fremtidige aktiviteter og markedsføringsfremstød, udtaler handelschef Dan Kobberup.

Også tjener

Jan blev uddannet guide hos Service & CO tilbage i 2005, hvor fascinationen af udfordringerne i servicebranchen banede vejen mod en tjeneruddannelse. I forbindelse med afsluttende svendeprøve i 2009, blev Jan udtaget til at repræsentere Aalborg til DM for tjenerelever.

Tjenerkarrieren bragte Jan Løvholm fra Pinenhus til Svinkløv Badehotel, hvorefter endestationen blev en restaurantchef-stilling hos Frank’s i Sæby. I en søgen efter nye udfordringer valgte Jan at tage en studentereksamen på Aalborg Handelsskole for efterfølgende, at starte på University College Nordjylland.

Jan Løvholm læser serviceøkonomi med turisme som speciale på UCN i Aalborg. Målsætningen er at afslutte med en bachelor i international handel og markedsføring.

Fremtidige aktiviteter

- I den forbindelse har FREDERIK valgt at ansætte Jan som praktikant i tre måneder, hvor fokus-opgaver vil være inddragelse i det daglige arbejde - samt medvirke i udarbejdelsen af fremtidige aktiviteter i Frederikshavn, med udgangspunkt i faglige værktøjer., siger Dan Kobberup.

Derudover skal Jan sideløbende udtænke en problemstilling og afslutningsvis skrive en projektopgave, med fokus på turisme og markedsføring.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.