Jan Mølby om Laudrup: Perfekt til Swansea

Tidligere Swansea-manager Jan Mølby mener, at Michael Laudrup er perfekt til jobbet som ny manager i klubben.

Jan Mølby om Laudrup: Perfekt til Swansea

Michael Laudrup kan blive den perfekte manager for Swansea, mener den tidligere kollega Jan Mølby, som både har været spiller og manager i den walisiske klub.

- Jeg tror, at han vil klare jobbet godt.

- Han er stærkt influeret af Johan Cruyff fra tiden i Barcelona i 80'erne og 90'erne. Det er sådan, han vil spille fodbold, og sådan spillede Swansea også i sidste sæson under Brendan Rodgers, så det kan blive det perfekte ægteskab, siger Jan Mølby til BBC.

Den danske træner er angiveligt favorit til jobbet som manager i Premier League-klubben, efter Brendan Rodgers for nylig forlod tjansen til fordel for et lignende job i Liverpool.

De engelske bookmakere har helt lave odds på Laudrup, mens det giver væsentligt flere penge at sætte indsatsen på en af de øvrige kandidater.

- Det er meget vigtigt for Michael, at han ikke behøver at starte fra begyndelsen med en gruppe spillere, som måske ikke har det godt med at være i boldbesiddelse.

- Det kan Swanseas aktuelle trup allerede. Han kommer måske til at købe en eller to spillere, som han kender fra Europa, men han er ikke tvunget til store ændringer, for det er ikke nødvendigt, siger Jan Mølby.

- Jeg synes, at han er lidt som Brendan Rodgers. Han sætter pris på en solid trup, han elsker at arbejde med spillerne og føler, at han kan forbedre dem, siger Jan Mølby.

Mølby var i Swansea fra 1996 til 1998.

/ritzau/