Jan Ø. Jørgensen banker svensker i Schweiz

Der var ikke de store problemer med at nå til semifinalen for Jan Ø. Jørgensen, som vandt på blot 27 minutter.

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen er klar til semifinalen ved Swiss Open efter en sikker sejr over svenskeren Henri Hurskainen på 21-15, 21-7.

Kampen varede blot 27 minutter, og den førsteseedede dansker var kun presset en smule i første sæt.

Jan Ø. Jørgensen, som er nummer fem i verden, var da også klar favorit mod svenskeren, der ligger nummer 43 i verden.

I første sæt fulgtes de to spillere pænt ad frem til stillingen 11-11, men så trak Jan Ø. Jørgensen fra og kom blandt andet foran med 17-13, inden sættet blev vundet.

I andet sæt var der ikke så meget spænding om udfaldet, da Jan Ø. Jørgensen kom flyvende fra start og også foran med hele 6-0, inden svenskeren kom på tavlen.

Tættest på kom Henri Hurskainen ved stillingen 9-6 til danskeren, men i resten af kampen lykkedes det kun at tage et svensk point mere, så andet sæt endte så sikkert som 21-7.

Jan Ø. Jørgensen får selskab af landsmanden Viktor Axelsen i semifinalerne. Den unge fynbo, der er ottendeseedet i turneringen, vandt flot sin kamp mod den fjerdeseedede englænder Rajiv Ouseph. Sejren i tre sæt lød på 19-21, 21-16, 21-16.

Den topseedede danske herredouble med Carsten Mogensen og Mathias Boe er også semifinaleklar efter en sejr i tre sæt over indonesiske Markis Kido og Gideon Markus Fernaldi.

Derimod røg den førsteseedede danske damedouble med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl røg skuffende ud til et indonesisk par.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.